LIITTYMINEN

KAUKOLÄMPÖ ON YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ, VAIVATONTA JA EDULLISTA

Kaukolämmitys on Suomen suosituin ja yleisin taajamien lämmitysmuoto. Se pitää ympäristön puhtaana, lisää asumisviihtyvyyttä, sekä auttaa torjumaan kasvihuoneilmiöitä. Noin puolet maamme rakennuskannasta on liitetty kaukolämmitykseen.

Suurimmissa kaupungeissa kaukolämmön osuus on yli 90%. Maassamme kaukolämpötaloissa asuu yli 2,7 miljoonaa ihmistä.

Kaukolämpöverkkoon voidaan liittää kaikentyyppisiä rakennuksia, niin uusia kuin vanhoja. Perusedellytyksenä on, että kiinteistössä on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, tai ilmalämmitys.

Ennen lämmitystavan muutosta tulee aina ensin varmistaa kaukolämmön saatavuus alueella. Pääsääntöisesti olemassa olevan kaukolämpöjohdon tulisi sijaita alle 50 metrin etäisyydellä kiinteistöstä, jotta liittäminen olisi mahdollista. Mikäli useampia kaukolämpöjohdon lähellä olevia kiinteistöjä haluaa liittyä kaukolämpöön samanaikaisesti, niin matka voi olla hieman pidempikin.

Asiakkaan liittyessä kaukolämpöverkkoomme rakennamme liittymismaksua vastaan kaukolämpöjohdon kiinteistöön sisälle ja sinne lämpömäärämittauksen. Asiakkaan tulee itse hankkia lämmönsiirrinpaketti, jolla korvataan kiinteistöä aikaisemmin lämmittänyt kattila.

Hyviä syitä liittyä kaukolämpöön

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Kaukolämmitys on ympäristöä säästävä ja ilmastonmuutosta torjuva energiamuoto. Se pitää ympäristön puhtaana ja säästää polttoainetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TALOUDELLISUUS

Kotimaiset polttoaineet mahdollistavat kaukolämmön hintavakauden.

Energiatehokkuuden, paikallisen työn sekä kotimaisen energian ansiosta kaukolämpö on varmasti taloudellinen lämmitysratkaisu.

LUOTETTAVUUS

Kaukolämmöllä miellyttävä ja tasainen huonelämpö.

Oli vuorokauden- tai vuodenaika mikä hyvänsä, kaukolämpö tarjoaa tasaista lämpöä ja aina riittävästi lämmintä käyttövettä.

Samalla säästät energiaa tinkimättä kuitenkaan terveellisen ja mukavan asumisen vaatimuksista.

Kaukolämmön toimitusvarmuus on lähes sataprosenttinen. Käyttäjän kannalta kaukolämpö on vaivaton valinta, sillä se ei vaadi juurikaan huoltoa tai ylläpitoa.

 

business handshake over a white background

Lisätietoja lämmönsiirtimistä ja muutostöiden kustannuksista saa alueen LVI-urakoitsijoilta.

Olemme kartoittaneet joitakin Jämsän, Jämsänkosken ja Hallin pientaloalueita kaukolämmitystä silmälläpitäen, mutta ainakaan toistaiseksi meillä ei ole hankalasta työtilanteesta ja lähivuosien mittavista investoinneista johtuen mahdollista toimintaa näille, tai muillekaan varsinaisille pientalo- alueille laajentaa.

Lisätietoja liittymismahdollisuuksista voi saada:

Toimitusjohtaja Hannu Soikkeli 040 5075 560

Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jamsanaluelampo.fi